Top 5 populaire campings aan het water in Nederland!

Wat kun je verwachten?

→ Top 5 campings aan het water

→ Met indoor speelparadijs

→ Met viswater

→ En veel meer!

Top 5 populaire campings aan het water

5. Camping De Schatberg

Dit waterrijke gebied is bekend om de veengrond (turfwinning). Camping de Schatberg ligt in een fraai gedeelte van Noord-Limburg, niet ver van De Grote Peel. Met populaire voorzieningen als buitenzwembad, binnenzwembad (verwarmd), zwemparadijs en veel meer! Bekijk de mogelijkheden.

Vergelijk Camping De Schatberg

4. Camping Eiland van Maurik

Camping Eiland van Maurik is een camping in Gelderland gelegen aan het water. De camping heeft plaatsen met afbakening, zonder schaduw en met enige schaduw. Deze camping beschikt over vele faciliteiten o.a. speeltuin, indoorspeeltuin, strand en veel meer!

3. Recreatiepark De Scherpenhof

Op de groene uiterwaarden van de IJsel ligt Recreatiepark en Jachthaven De Scherpenhof. Een park met talloze faciliteiten en veel mogelijkheden in de omgeving. Denk aan een binnen- en buitenzwembad, Recreatieplas met strand, jachthaven, overdekt speelparadijs en veel meer!

2. Kleine camping Molke @Overijssel

Deze kleine camping in Nederland aan het water ligt in een mooi stukje natuur op de grens van Twente en Salland. De camping wordt omgeven door het riviertje de Regge. Liever van iets meer comfort? Het is mogelijk om hier een vakantiehuis of bungalows te huren aan het water. Daarnaast zijn er vele mogelijkheden in de omgeving o.a. mooie (vis)water.

1. Camping Eldorado

Camping Eldorado is schitterend gelegen aan de Mookerplas, een zijarm van de Maas in het noorden van Limburg. Vlak bij het piepkleine dorpje Plasmolen. Deze gezellige familiecamping met naastgelegen jachthaven is een waar paradijs voor watersporters.

Menu