Camping aan het water Friesland

Op zoek naar een camping aan het water Friesland? In Friesland (Fryslàn) is er genoeg te beleven. Heerlijk wakker worden met een prachtig uitzicht van het water tijdens een campingvakantie in Friesland? Heerlijk afkoelen in het water of ontdek de wateren van friesland met een kano. Op deze pagina vind je een overzicht van de beste campings aan het water Friesland in een overzicht. Bekijk de mogelijkheden hieronder. Of bekijk ook Camping aan het water, of luxe vakantiehuis Friesland.

Ben je op zoek naar een kindvriendelijke camping Friesland aan het water? Op deze gezellige, kleine camping hangt een echte familiaire sfeer waardoor je je direct thuis voelt. De kinderen kunnen hier uren spelen in het binnenzwembad. Er is een fijn overdekt zwembad met apart kinderbad op ’t Hop waar veel gebruik van wordt gemaakt. Het water is daarnaast constant 30 graden dus vele uurtjes plezier in het zwembad zijn gegarandeerd! Meer informatie? Klik hier.

(Zie foto’s)

Camping en Vakantiepark Bergumermeer beschikt over alle ingrediënten voor een onvergetelijke vakantie in Nederland. Natuur, watersport en cultuur staan centraal. Of je nu toe bent aan een actieve vakantie of ontspanning, Friesland heeft het. Hier geniet je aan het water maar ook op het water. Van wind- en kitesurfen tot kanoën en varen: Camping en Vakantiepark Bergumermeer ligt in het watersportcentrum van Nederland. Beleef, ontdek en geniet met het hele gezin! Meer informatie? Klik hier.

(Zie foto’s)

Bekijk hier de populaire campings aan het water

Menu